Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
A német Amazonon fél áron megy csak ma a DOCKIN D Fine + csak 90 Euroért 180 helyett, ha valakit érdekel itt!
[link]
Még márciusban vettem egy ilyet, azóta is ezt venném újra, jó vétel. -
hatala
tag
Köszi szépen az infókat, tanácsokat!
Végül is pár perce rendeltem az Amazonról egy Dockin D Fine + verziót, 109 Euroért, elvileg 31-én megérkezik, így akcióban nem rosz szerintem ennyiért.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, nagyon sokan dícsérték az Amazonon is.Még a JBL Xtreme 2 -n gondolkodtam harmadikként, mert az egyik szomszédnak olyan van és hallottam is órákig szólni, de nem voltam elájulva tőle, valamint nem is akartam annyi pénzt beletenni.
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Suzuki topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest