Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest