- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Lami66 #12538 üzenetére
Nem egy helyen néztem meg, egyik oldalon sem volt felüntetve eme igen lényeges információ. Tény, hogy nem voltam olyan alapos, mint amikor processzprt választok, de talán nem is elvárható. Szinte az összes helyen a hordozható kategóriában van, biztos nem fogok ennyi helyre levelet írni(amivel a többségük jó eséllyel nem is fogalkozna).
Mindegy, elfér így is valahol és elvileg lesz akkus változata is hamarosan. -
Perillustris
senior tag
válasz
btraven #12504 üzenetére
Hát, a Xiaomi Mi Smart Speaker-nek kell a konnektor. Én persze jól benéztem.
Igaz, civilizált helyeken ezt a típust nem is hirdetik hordozhatónak és nem is cseszik át az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest