- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perillustris #12537 üzenetére
Kicsit belédkötök. Miért jó az neked, hogy civilizálatlan helyen hagyod magad átverni? Azért mert felraktak egy hibás leírást, máris civilizálatlanok. Gondolom te civilizált ember vagy=te még soha nem hibáztál. Egyébként köszönd magadnak, hogy így jártál. A termék leírását megnézted az árukeresőn, termék utáni tájékozódás letudva. Amelyik webshopból rendelted, ott is akkusnak írják? Vagy ott már meg sem nézted mit írnak róla? Ezek szerint egy bemutató videót vagy tesztet már meg sem néztél a leendő hangszóródról. A körültekintő vásárló szobrát nem rólad fogják mintázni. Civilizált ember ilyenkor ír egy emailt az átverőnek, hogy ugyanár javítsátika hibás leírást, mert civilizált ember nem hagyja, hogy másokat is átverjenek.....Nem kérdezem meg, hogy te írtál e ilyen levelet.....
Még sose vettem úgy semmit a neten, hogy csak egy helyen néztem meg a leírását, vagy a képeket a termékről. Illetve de, vettem: Vileda felmosót. Elég sokszor bele lehet futni a netes áruházaknál téves leírásba, nem megfelelő termékfotóba. Civilizálatlan átverés helyett nevezzük ezt inkább netvásárlásos tanulópénznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged