- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Animeme #3629 üzenetére
Ha lehet egy javaslatom mindenki felé,mindenképp próbálja ki a készüléket mielőtt megveszi,rendeli stb...én az Arénás MM-ben voltam,fekete szombaton,de ahol nem ment a párosítás,adtak mini jack-et..bár eleve gyanús..na mind 1...szval kedvesem is azt mondta,akinek állítása szerint nincs is jó hallása,h bizony hallani a különbséget ... tudom, hogy nem olcsó kategória, de nekünk a Bose még mindig etalon..ja a linkelt összehasonlítós oldal is nagyon jó sztem,bár tudom,h a sokak által kedvelt kevésbé ismert márkák nem szerepelnek rajta..szval köszi a segítséget,s mindenképpen próbáljátok ki sztem..de megéri a vízen kenyéren élés .. XDDDD
-
carl18
addikt
válasz
Animeme #3629 üzenetére
Hát attól függ mekkora az elvárásod. Egy kis doboztól ne várd el hogy akkorát szóljon mint egy házimozi/Hifi rendszer. Azért a Fizikai korlátok meg lesznek még, azért egy Dockin D fine, Jbl Extreme elég hangosan tud szólni. Súly/méret és a hordozhatóság ami miatt az ember bluetooth hangszórót vásárol, a kompaktság. Bár abba egyetértek vannak elég durva árazások a piacon.
Azért én halottam charge+ 2-őt élőbe, hangerő nem volt nagy de a hangja tiszta volt és a mélyhangok se voltak rosszak. Nem lehet ami te halottál az másolat volt? Kopintás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest