Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Adott egy több mint 20 éves autó, amiben van egy fejegység, amiből csak csudálatos rádió szól, de az is csak harmatosan. Se USB, se aux, se BT. Alapvetően poscastokat hallgatok telefonról a másik kocsiban vagy zenét Spotifyról, így kell valami, hogy ebben a kocsiban is megoldjam. Vettem bele szépséges BT-s fejet, de úgy szól, mint egy Sokol rádió, nem tudtam rájönni miért, mikor a régi fej elfogathatóan szól, bár hangosan recseg az is. Így jött az ötlet, hogy akkor legyen BT hangfal. Miért olyan levetélt ötlet ez, nem értem.
sky11: carl18 ajánlotta azt a típust a #8600-ban. W-King D8
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest