Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
user26 #18615 üzenetére
"Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak."
Szerintem figyelgesd a Motion+ árát (szokott lenni akció). Én azt venném. Nem egy mai darab, de talán az UBoom L-et leszámítva ma sincs igazán versenytársa.
Volt pár hangszóróm, míg végül ez, és egy UBoom X maradt. Mindkettő amolyan best buy.
Ha több pénzt szánsz rá, akkor szóba jöhet még a Daffchy-nak is ajánlott Bose SoundLink Max." ... nem ismerem ezeket a márkákat ... "
Tribit, Soundcore, Earfün ... ezek általában rendben lévő cuccokat tesznek le az asztalra. -
francz'70
senior tag
válasz
user26 #18604 üzenetére
Hát, itthonról 20 ezerig nagyon gyenge a felhozatal, ebben az ársávban én a Tronsmartok közül választanék, pl. a Tronsmart T7 -et. Hasonló fizimiska mint a MI Portable, hasonló az árfekvés is viszont minden téren több/jobb!
...de van a mi portable-nak is szintén egy 30w-os változata olyan 18e körül
Ha estleg egy 2 kg -os még belefér, és filmezés/zene hallgatáskor rendesen dübörögtetni szertenéd, ez most itthonról nagyon jó árban van [link]
Mondjuk nem biztos, hogy szebben szól mint a mi portable(na jó attól azért szebben + 360° os, de az EQ kötelező) cserébe a basszus mindent letarol...
...sokszor hangzást is -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
user26 #18607 üzenetére
Az a baj, hogy a MI Portable BT 16W-t nem hallottam, de amit igen:
• Anker Soundcore Boost (updated ver.): jobbára amazon.de (refurbished) vagy Ali
• Tribit Xsound Go ← árak
• Tribit MaxSound Plus: utódja az XSound Plus 2 ← árak
• Soundcore Motion+ ← ez sajna kicsit drágább
... amit nem (hallottam), de jónak tartok:
• Earfün UBoom L: ez kuponnal ~21e Ft (54$)#18608 Daffchy
"50-60e között mi most a ... "
Ha lehet nagyobb, akkor UBoom X
... ha, nem, akkor passz. Esetleg ha jobban el vagy eresztve: Bose SoundLink Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest