Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
user26
üzenetére
"Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak."
Szerintem figyelgesd a Motion+ árát (szokott lenni akció). Én azt venném. Nem egy mai darab, de talán az UBoom L-et leszámítva ma sincs igazán versenytársa.
Volt pár hangszóróm, míg végül ez, és egy UBoom X maradt. Mindkettő amolyan best buy.
Ha több pénzt szánsz rá, akkor szóba jöhet még a Daffchy-nak is ajánlott Bose SoundLink Max." ... nem ismerem ezeket a márkákat ... "
Tribit, Soundcore, Earfün ... ezek általában rendben lévő cuccokat tesznek le az asztalra. -
francz'70
senior tag
válasz
user26
üzenetére
Hát, itthonról 20 ezerig nagyon gyenge a felhozatal, ebben az ársávban én a Tronsmartok közül választanék, pl. a Tronsmart T7 -et. Hasonló fizimiska mint a MI Portable, hasonló az árfekvés is viszont minden téren több/jobb!

...de van a mi portable-nak is szintén egy 30w-os változata olyan 18e körül

Ha estleg egy 2 kg -os még belefér, és filmezés/zene hallgatáskor rendesen dübörögtetni szertenéd, ez most itthonról nagyon jó árban van [link]
Mondjuk nem biztos, hogy szebben szól mint a mi portable
(na jó attól azért szebben + 360° os, de az EQ kötelező) cserébe a basszus mindent letarol...
...sokszor hangzást is
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
user26
üzenetére
Az a baj, hogy a MI Portable BT 16W-t nem hallottam, de amit igen:
• Anker Soundcore Boost (updated ver.): jobbára amazon.de (refurbished) vagy Ali
• Tribit Xsound Go ← árak
• Tribit MaxSound Plus: utódja az XSound Plus 2 ← árak
• Soundcore Motion+ ← ez sajna kicsit drágább
... amit nem (hallottam), de jónak tartok:
• Earfün UBoom L: ez kuponnal ~21e Ft (54$)#18608 Daffchy
"50-60e között mi most a ... "
Ha lehet nagyobb, akkor UBoom X
... ha, nem, akkor passz. Esetleg ha jobban el vagy eresztve: Bose SoundLink Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(na jó attól azért szebben + 360° os, de az EQ kötelező) cserébe a basszus mindent letarol...