- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
thornadoj #17521 üzenetére
Szar mikrofonnal felvett, szar hangfalon lejátszott hangok esetében ugyanúgy szar lesz mindkét tesztelt hangfal hangja, de a különbség észrevehető!! Ez a lényeg! Nem az a cél egy összehasonlító videónal, hogy megmutassa a valódi énét az adott hangfalnak vagy hogy reprezentálja milyen lehet élőben hallani. Csupán annyi a célja, hogy a különbséget megmutassa két hangfal között. Persze tudom, hogy ezen is tud valamelyest torzítani a mikrofon-hangfal minősége, de a különbség szerintem akkor is átjön és minél több ilyet hallassz egyre inkább kialakul benned az adott hangfal karaktere, el tudod helyezni egy skálán, nagyjából hallod az erősségét, gyengeségét vagy azt, hogy pl 75% hangerő felett elvékonyodik-e.
Adamsky: van olyan videó, ahol a JBL-t rosszabnak hallom, de azok általában nem a kínia márkákkal szemben van. A kínaiak közül egyedül a Boom 2-őt hallom jónak közép-magas tartományban az Xtreme mellett. Ha visszakeresed a hozzászólásomat sokszor érdeklődtem a Boom 2-ről, mert őt akartam venni, de végül a méret miatt nem vállaltam be, de fodítsuk meg. Te mit gondolsz a JBL közép-magas tartományáról a kínai márkákkal szemben? Szerinted szebb hangja van pl a Boom Plus-nak, mint a Boombox 3-nak? Mond ki végre!
-
tibbike01
őstag
válasz
thornadoj #17510 üzenetére
Annyira fura ez, mert pont én is a kiemelt középtartományt szeretem, a szép "fényes" énekhangok, a széles középtartományt és pont ebben jó a JBL...legalábbis az én fülemnek a JBL adja meg ezt a középtartományt. Tudsz olyan összehasonlító videót linkelni, ahol a JBL-t hallod rosszabnak a közép-magas tartományban? Kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest