Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tomszli11
üzenetére
A leírtakból én arra következtetek, hogy a telefonnal lesz valami ...
A típus alapján én meglátogatnám a topic-ját, és ha nem tud senki sem segíteni, akkor csinálnék egy gyári visszaállítást.#14851 llwynog
" ... meg kellett EQ-zni hozzá, hogy jól is szóljon ... " - igen, az Anker / Soundcore cuccai sajnos (? - ez valakinek előny, másnak nyűg) ilyenek." ... így "set it and forget it" - én azért nem törölném az app-ot a helyedben. Elhelyezéstől függően ugyanis a mélyekbe nem árt belenyúlni. Legalábbis az én tapasztalatom ez.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tomszli11
üzenetére
" ... hogy lehetne ezekből HDMI ARC-t csinálni átalakítani?"
Leginkább sehogy. Ahhoz pedig, hogy a TV-ről vezérelni tudd a hangerőt a soundbar-on, nem kell HDMI (ARC), csak megfelelő kompatibilis eszköz. Őszinte leszek, nem tudom, hogy neked miért nem megy, ill. hogy ez normális-e, de szüleimnél egy tök tucat LG TV-re kötött, szintén meglehetősen alap LG soundbar optikával összekötve szépen működik (ha a TV-n állítjuk a hangerőt, akkor az soundbar-on is változik → szinkronban van). A soundbar távvezérlője kb. csak arra kell, hogy a kijelzőjét ki-be kapcsoljuk vagy a hangképét állítgassuk (nagy ritkán).
Szvsz. add el a francba. a Xiaomi-t ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest