- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Csak emlegetnem kellett. Ma meghozta a futár. Annyi pozitív, hogy felhívott előtte. Ami a vicc, hogy az eredetileg megadott címre akarta előbb vinni (munkahelyi). Ebben az esetben nem értem, hogy akkor miért kellett címet egyeztetnem (meg sem említettem az eredeti címet szóval "átment" a rendszeren"), ha megvolt nekik az eredeti cím.
Mindegy.
Lényeg ,hogy tényleg jól szól. Egy olyan hangszóró kellett amit PC-re is köthetek és mobil is ha kell. Egy kis GENIUS SP-HF500A [link] váltott. Hát sokkal szebben szól mint az, bár azért ezen nem lepődtem meg. Ami durva, hogy brutál hangja van (nem elég, hogy hangos még tisztán is szól). Persze ez nekem meglepő akinek korábban csak egy kis gagyi emagos hordozható hangszórója volt
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Nekem is jó a címzés, csak hát tudja a ..., hogy milyen csatornákon közlekedik vagy éppen nem közlekedik az információ. Én december 11.-én rendeltem.
Ha már így alakult a magán címemet adtam meg mert szerencsére a héten még nem dolgozunk, de ha így alakul és a héten sem szállítják akkor a jövő héten kenhetem a hajamra mert akkor már az új cím nem lesz jó. Még beszéltem is a hölggyel, hogy akkor jövő elején mindenképpen hozza a kolléga ezért adtam meg a saját címem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest