Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Skillet
üzenetére
Én úgy látom, hogy nagy a Mac Audiónál nagy a szórás minőségben. Nem tudom, milyen arányban terveznek vagy csak simán logóznak termékeket, de már láttam párat visszaköszönni más márkanév alatt. Van is egy BT Elite 2000 tőlük, amely anno 6990 Ft-ért viccesen jó ajánlat volt, de pl. a BT Elite 5000 meg egyenesen a legrosszabb bluetoothos cucc volt, amit valaha hallottam. Szóval nem tartom kizártnak, hogy ár-érték arányban lehet még jót kifogni, de ha lehet, érdemes meghallgatni vásárlás előtt (a helyi Euronicsban sok ki volt állítva, amikor legutóbb arra jártam).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet
üzenetére
"Nemsokára 80.25$ lesz az Anker soundcore motionplus ... "
B@**us! Az egy elég erős ajánlat!
"Tokkal-vonóval" ~11e Ft-vel jobb ár, mint a német Amazon-on (mióta Áfa-znak, egyre kevésbé versenyképesek). Semmi szükségem egy ilyen / újabb bt. hangszóróra, de ez megmozdította bennem a konzumidiótát
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő