- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Véreshurka #9046 üzenetére
Hány éve vetted a Dockint? Sima "D" logó van az elején?
Nekem is a sima D Fine van de itt már nincs beszéd hang. A régieknél még 2017 rendelkeztek ilyennel emlékszem.
Hála az Earfun Go se beszélget. Ugyan az a bekapcsoló hangja mint a Tronsmart T6-nak.
Tegnap este még hallgattam 1 órát lefekvés előtt. A Charge 2+ mellé oda raktam hogy mit nyújt ellene. Komolyan leszólja a JBL Charge 2+-t. Sokkal kiegyensúlyozottabb a hangja, a JBL hangja tök üres ( Pedig eredeti) Az Earfunhoz képest. Talán a JBL Baszusa a membrán felület végett teljes hangerőn erősebb. De Közép, magas tartományba, vagy az összesitett hangzásban az Earfun mindenkép nyerő.
Minden esetre örülök az Earfunnak, ilyen kis hangszóróból ilyen hangzást. Az biztos JBL logóval sokkal drágábban adnák...
Hasonlóan jól szól mint a Dockin D Fine, szép dinamikus. Unokaöcsém elsőnek azt hitte a Dockin van nálam ameddig fél hangerőn hallgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óra topik
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged