Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Lehet valami ilyen kellene nekem is, nem aksis, akkor már. Viszont ha jól értem itt a két hangfal zsinórral van összekötve. Ez nekem kicsit macerás lenne, de lehet elfogadható kompromisszum. De nekem valami olyasmi lenne az ideális, mint ahogy az ikeás hangfal van, hogy használható egy darab is belőle, de együtt is sztereóban. És külön táp csatlakozásuk van és külön mozgathatók. Csak az a baj nekem, hogy wifisek, nem bluetooth.
Hmm, de most vettem észre, hogy vannak új hangszórók az ikeában!! Így az ikeának van egy olyan, ami aksival és elektromos hálózatról is megy és bluetooth. Nem tudom ennek van e valami praktikus szempontból hátránya. Meg nyilván a hangminőség is kérdés.
Sőt több is:
FREKVENS
MélynyomósEzekről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő