- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Makszimusz #8510 üzenetére
Lehet valami ilyen kellene nekem is, nem aksis, akkor már. Viszont ha jól értem itt a két hangfal zsinórral van összekötve. Ez nekem kicsit macerás lenne, de lehet elfogadható kompromisszum. De nekem valami olyasmi lenne az ideális, mint ahogy az ikeás hangfal van, hogy használható egy darab is belőle, de együtt is sztereóban. És külön táp csatlakozásuk van és külön mozgathatók. Csak az a baj nekem, hogy wifisek, nem bluetooth.
Hmm, de most vettem észre, hogy vannak új hangszórók az ikeában!! Így az ikeának van egy olyan, ami aksival és elektromos hálózatról is megy és bluetooth. Nem tudom ennek van e valami praktikus szempontból hátránya. Meg nyilván a hangminőség is kérdés.
Sőt több is:
FREKVENS
MélynyomósEzekről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest