Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Max1mus #8510 üzenetére
Lehet valami ilyen kellene nekem is, nem aksis, akkor már. Viszont ha jól értem itt a két hangfal zsinórral van összekötve. Ez nekem kicsit macerás lenne, de lehet elfogadható kompromisszum. De nekem valami olyasmi lenne az ideális, mint ahogy az ikeás hangfal van, hogy használható egy darab is belőle, de együtt is sztereóban. És külön táp csatlakozásuk van és külön mozgathatók. Csak az a baj nekem, hogy wifisek, nem bluetooth.
Hmm, de most vettem észre, hogy vannak új hangszórók az ikeában!! Így az ikeának van egy olyan, ami aksival és elektromos hálózatról is megy és bluetooth. Nem tudom ennek van e valami praktikus szempontból hátránya. Meg nyilván a hangminőség is kérdés.
Sőt több is:
FREKVENS
MélynyomósEzekről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest