- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
válasz
Ati1979 #7390 üzenetére
Ezt a denont hogyan kell szakszerűen "behallgatni"? Valami burn-in cd helyrerakja?
HK Onyx Studio 4-gyel próbáltam, amiben az egy dolog, hogy több a mély, mert nézhetem úgy is, hogy a Denon meg tisztábban szól. Viszont a HK Onyx 4 hangosabb és ami a legnagyobb parám, hogy a Denon torzít, ha felhúzom a hangerejét. Hogy lehet ezt fixálni, hogy ilyet ne csináljon?
-
válasz
Ati1979 #7390 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy az egyik magyar webshopban olcsóbb, mint bárhol egész Európában, gyakorlatilag az áfamentes usa áron lehet megvenni itthon. És a weboldal szerint három év garanciát adnak rá. Nem látom értelmét black friday-re várni, mert ez már most bőven bf ár. Megrendeltem egy feketét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest