- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ezt is olvastam az arukeresőn a véleményeknél, hogy két verzió van belőle. Az a baj, hogy honnan tudom melyiket veszem?Ezért inkább a mega kilőve. Az equalizeres beállítás jó de az csak az adott zenelejátszón tudod állítani és én inkább közvetlenül youtube-ról szeretek zenét hallgatni és ott nincs equalizeres állítási lehetőség. Vannak a play áruházban olyan equalizer alkalmazások ami maga a droid hangját lehet állítani (mindegy milyen alkalmazással hallgatsz zenét) de ott meg ha tolok egy kis magasat nagyon csökken a hangerő (nem értem miért) . Szimpatikusabb nekem a t6 mint a mega amúgy de azért még nézelődök mik vannak kb ilyen áron. A jbl flip 3 azért jóval drágább már.
Xiaomi square box-hoz (első verzió szerintem) képest azért jobban szól? Az van nekem és bár nem rossz de alapból bizony tompán szól (kevés a magas) és az zavar. Vlc-vel jól be lehet lőni a hangzást de youtube-ról ugye nem. Szerintem ez a fajta van nekem link
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest