- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv!
Köszönöm a lehetőséget! Sajnos dunaújvárosi vagyok (mondjuk ha kell át tudok ugrani Fehérvárra...). Közben képes voltam papírból kihajtogatni egy pontos méretet, mégis, mekkora lehet ez a kütyü, és azt kell mondjam hogy hatalmas... (:
Meg ez az elem dolog is kissé megijesztett, nem vagyok benne biztos a power bankom elbírna vele (csupán 5000mah), szóval most kissé megriadtam (főleg a mérettől...) (:Mindegy, beszélek párommal, megmutogatom Neki, ha tetszik akkor érdekelne a dolog (természetesen elutalom az árát előre), mert igazából csak egy nyaraláshoz kellene.
És hogy ne legyek nagyon off, nekem már közel másfél éve van egy xqBeat 2.0 füttyfürüttyöm. Nem vagyok "vájt fülü", csak azért kellett ne a laptop harmatgyenge aprócska hangszórója nyekeregjen. Fogalmam sincs milyen minőségűnek számít, azt tudom a Sony srsx11 se hangerőben, sem minőségben sehol nincs hozzá. A munkatársam szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest