Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv!
Köszönöm a lehetőséget! Sajnos dunaújvárosi vagyok (mondjuk ha kell át tudok ugrani Fehérvárra...). Közben képes voltam papírból kihajtogatni egy pontos méretet, mégis, mekkora lehet ez a kütyü, és azt kell mondjam hogy hatalmas... (:
Meg ez az elem dolog is kissé megijesztett, nem vagyok benne biztos a power bankom elbírna vele (csupán 5000mah), szóval most kissé megriadtam (főleg a mérettől...) (:Mindegy, beszélek párommal, megmutogatom Neki, ha tetszik akkor érdekelne a dolog (természetesen elutalom az árát előre), mert igazából csak egy nyaraláshoz kellene.
És hogy ne legyek nagyon off, nekem már közel másfél éve van egy xqBeat 2.0 füttyfürüttyöm. Nem vagyok "vájt fülü", csak azért kellett ne a laptop harmatgyenge aprócska hangszórója nyekeregjen. Fogalmam sincs milyen minőségűnek számít, azt tudom a Sony srsx11 se hangerőben, sem minőségben sehol nincs hozzá. A munkatársam szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest