- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv!
Köszönöm a lehetőséget! Sajnos dunaújvárosi vagyok (mondjuk ha kell át tudok ugrani Fehérvárra...). Közben képes voltam papírból kihajtogatni egy pontos méretet, mégis, mekkora lehet ez a kütyü, és azt kell mondjam hogy hatalmas... (:
Meg ez az elem dolog is kissé megijesztett, nem vagyok benne biztos a power bankom elbírna vele (csupán 5000mah), szóval most kissé megriadtam (főleg a mérettől...) (:Mindegy, beszélek párommal, megmutogatom Neki, ha tetszik akkor érdekelne a dolog (természetesen elutalom az árát előre), mert igazából csak egy nyaraláshoz kellene.
És hogy ne legyek nagyon off, nekem már közel másfél éve van egy xqBeat 2.0 füttyfürüttyöm. Nem vagyok "vájt fülü", csak azért kellett ne a laptop harmatgyenge aprócska hangszórója nyekeregjen. Fogalmam sincs milyen minőségűnek számít, azt tudom a Sony srsx11 se hangerőben, sem minőségben sehol nincs hozzá. A munkatársam szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Formula-1 humoros
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged