- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle.
De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval.
Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.
Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés
Meg Maybe JBL Charge 4Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon.
3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó voltMeg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest