- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle.
De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval.
Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.
Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés
Meg Maybe JBL Charge 4Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon.
3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó voltMeg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Crohn betegség
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest