Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

carl18 addikt Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle. De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval. 
 Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége  2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró. 2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés  
 Meg Maybe JBL Charge 4 Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon. 
 3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó volt Meg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.
 2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.