- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
benvolio #2303 üzenetére
Na, ma le lett rendesen tesztelve! Kispályás focipálya kapuja mellé lerakva és nyomattuk a zenét róla! Brutális hangja volt, kapott labdát és borult, meg neki a kapufának is, bírta! Majd a pálya széléről adta a hangot és nagyon ott volt! Idegenek nézték mi szól a fűből és meg is jegyezték, hogy nagyon jól szól!
Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged