- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
benvolio #2303 üzenetére
Na, ma le lett rendesen tesztelve! Kispályás focipálya kapuja mellé lerakva és nyomattuk a zenét róla! Brutális hangja volt, kapott labdát és borult, meg neki a kapufának is, bírta! Majd a pálya széléről adta a hangot és nagyon ott volt! Idegenek nézték mi szól a fűből és meg is jegyezték, hogy nagyon jól szól!
Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest