Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atee84
üzenetére
" ... ne szakadjon meg állandóan a zenelejátszás az én telefonomról, ha mondjuk közben a párom fotózik a kamerájával."
A multipoint így működik. Ha két (általában max. ennyi készüléket tud egyszerre egy ilyen eszköz kezelni) forrás csatlakozik az adott bt. hangszóróra, akkor amelyik épp nem szól, az át tudja venni az "audio-fókuszt". Ha nem akarod, hogy az asszony fotózgatása bezavarjon, akkor vagy csatlakozzon le a hangszóróról (nyom egy "disconnect"-et, oszt' csókolom), ha egyébként sem használja (ezáltal üzemidőt nyer a telefonján, te pedig a hangszórón), vagy kapcsolja ki az expozíciós hangot a telefonján (ami egyébként is ajánlott).#19987 mefistofeles
A Hama Spirit Calypso II-ből kiindulva talán inkább ez a helyes topic, de a probléma lényegében ugyanúgy jelentkezhet egy hangszórónál is, szóval itt sincs épp rossz helyen.
Milyen rendszer? Gondolom Windows ... és mi a pontos hibaüzenet?
Win10-től ennek plug&play kellene működnie. -
bwoay
nagyúr
válasz
atee84
üzenetére
én már azt sem igazán értem, hogy eleve mi értelme van 2 telefont csatlakoztatni. biztos lehetne felváltva zenélgetni, de számomra ez nem igazán életszerű.
mondjuk ha a csatlakoztatott eszköz nem telefon, hanem bármilyen dedikált zenelejátszó, akkor az általad említett probléma sem merül fel. egyre kevésbé tartom a mobiltelefont zenehallgatásra alkalmasnak, miután kb mindenkinek percenként jön vagy 5 notifikáció, ez pedig simán meg tudja ölni az élményt, ha valaki tényleg zenét akar hallgatni és nem háttérzajt generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest