Hirdetés
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
örülök, mert korábban állandóan szapulta a gyártót.
very rough volume control at low levels, while above 75% there are very little changes in loudness - hát ez pont fordítva lenne jóyou just have 1 single user setting and would need to readjust this every time - olyan nagy kérés lenne 3?
Allegedly in TWS only JBL Signature is available which would be a bummer but maybe with the recent update this was fixed
próbálok megbékélni a mono speakerekkel, de egyelőre ott tartok, hogy a minimális tér is sokkal jobb, mint a zéró. podcastre a mono is tökéletes, de zenehallgatásra nekem nem igazán tetszik.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Akkor Xiaomi telefonom volt és a másik hogy sok termék nem katan be annak a hiányától!

A Dockin D Fine és Dockin D Fine Plus P30 Pro mellet is tőkéletesen működik.Igen láttam Oluv szerint a legjobb hangszóró most a Charge 6 abba a méretbe, akkor biztos tud valamit a JBL és azt is írta Oluv a Boombox 4-től is valami hasonlót vár hogy újra valami nagyot alkosson a JBL.
#19924Pixx96
Egy mai bluetoothhangszóró Passzív membránokat használ a basszus fokozására. Addig egy sima stereo hangfalpár kéri a reflex nyilást és ha nem verődik vissza a levegő nem lesz jó a basszusa.
Ez olyan mint mikor a Dockin a sarokba raktam és ott elég durván visszaverődött a hang mert hátul van a passzív membrán és nagyon sokat jelentet.
Régen én is kipróbáltam hogy a "Phillips mélynyomót kivittem az udvarra "és olyan gagyin és furán szólt kültéren mikor beltéren meg sarokba elég tiszteségesen produkálta a basszust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő