- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Richard! #19505 üzenetére
Részleteznéd, hogy az Onyx 3 vs. UBoom X összevetésben mit jelent, hogy leesett az állad?
Nálam van Onxy 2, Go & Play wireless. Ugye a harman Onxy 3-t árban nincs értelme összevetni, mert simán elvérzik. Na de mit jelent a leesett áll?
Onyx 3-nál nem tudom levehető-e a hangszóró szövet. A 2-nél még igen. Sokkal kisebb hangszórója van az Onyx-nak mint a Boom X-nek, úgyhogy ilyen értelemben sem egy kategória. Biztos vagyok benne, hogy teltebbek a mélyek, mert lentebb tud lemenni, de ilyen értelemben a tapasztalatom, hogy az Onyx 2-őm csak kicsivel marad el a Go 3 Play Wireless-szel szemben, ami azért szép teljesítmény. Igaz, hogy egy két hangszernél sajna hátrány. Pl. basszus gitárnál néha már kevés az Onyx 2. Szemezek is Onyx 4-gyel, mert az ugyan azon méret/hangszóró, de változtattak a DSP-n és mélyebre megy le. (igaz, az Onyx 3 is mélyebb a 2-höz képest, de ahogy néztem Alan Ross tesztjét, hangterjedelemben mélytől-magasig, az Onyx 4 az egyik legjobb, annál már csak az Onyx 5 jobb, de az kinézetben/hangszóró kiépítésben is teljesen más)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest