- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Aprósólyom #19439 üzenetére
Nálam az soundbox xl el, motion boom és doss boom al volt egymás mellé rakva.
Korábban írtam is róla.
Doss boomot hagyjuk is, egy fos. Motion boom jó, de 70% hangerő felett meghal. Mély is eltűnik és még torzítani is képes volt. Ehhez képest kevésbé jól és mélyén és stb szólt bang de azt egyenletesebb teljesítménnyel. Kevésbé jó de azt stabilabban na
Banget utána motion plus ra cseréltem, az ügyesebb cucc.Most amúgy uboom x el is ezt érzem, hogy van ahol marha jó de voltak szituk amikor ők igencsak zavarba jött. De erről még nem nyilatkozom mert még tesztelgetni szeretném
És igen más a hallásunk, ízlésünk. Nyilván source is sokat számít, ez utóbbi nálam sima yt music aac codec-el.
Amúgy hard-hardcore techno és rokonai ami kedvencem. Ezek és gyorsabb bpm es gépzenék azt vettem észre zavarba is tudnak hozni eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest