- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #19400 üzenetére
Köszi, emlékeztem valami csajra a kommentekből, de átsiklottam felette, de most így beugrott, ráadásul oluv patreonjára mutat, biztos kiadta neki Oluv a maszekot, már lusta kimenni az erdőbe ezekkel a dög nehéz szörnyekkel, meg kommenteket szívezni
Ja, appon hallgatom, de rosszul írtam, indoor+-on búg, vagy pl youtubon a mobilarénás intro is eléggé búg, pont most hallgatom az új xiaomi okosóra tesztet. Indoorban lehet hallgatni beszédet , podcastet a legjobban.
Oluv firmwarejére gondoltam, hogy, ha egyszer megveszed, akkor jogosult lehetsz-e a többi módosításra is? Neked megvan, próbáltad esetleg ,bár gondolom ezek már apróbb finomítások csak?
Nem akartam flamet, tudom, én kezdtem el, de eddig nagyjából itt mindenben egyet értettünk hangzás ügyileg, és, csak tudni szerettem volna, hogy én vagyok hülye, vagy ez tényleg ilyen, de be is fejeztem akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged