- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aureal #17753 üzenetére
Szerintem egy kínai, aki ilyen saját márkás piacra dolgozik. Csodálkozom, hogy ugyanarra a piacra két brandnek is eladták. (SAL, HAMA).
Elvileg 2 utas, bár részleteke, belső fotókat sehol nem találtam róla (sőt a Hama csak összesen 2 db hangszóról ír, (szerintem bele sem néztek).Múltkor találtam egy német nyelvű cikket a Dockinról, ahol bemutatták a céget, ki tervezet, fejlesztette (valami valós német hangmérnök adta a nevét hozzá), laborban, hangra tesztelték, szóval van mögötte tudatos K+F. Mondjuk nekem még így is basszhangsúlyos. Nem is értem, a Dfine 2-ben pedig még ehhez képest is kiherélték a magasakat (láttam egy szintén német összehasonlító videót a dfine, a dfine2 és valamelyik méretarányos jbl közt. Még a tesztelő is megjegyzi, hogy a dfine 2-ben eltűntek a magasak, cserébe több lett a középhang. Ezt EQ-val kompenzálva egész jó lehet. (Mint a viccben: a természet nem csak elvesz, de ad is: akinek rövidebb az egyik lába, annak a másik hosszabb.
) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest