- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
Én totál elégedett vagyok a soundcore customer servicével, bár leginkább azért mert az ügyemmel fogalmatlanok foglalkoztak, és anyagilag éppen pont jól jártam. Persze kérdezhettem volna, hogy bocsi ti milyen számológéppel számoltok, de úgy voltam vele, hogy hát mégis az ő dolguk a saját cégüket képviselni, biztos jobban tudják, mint én...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
A soundcore.eu persze, hogy lepattint, ha nem ott vetted (saját tapasztalat). De én nem is azt javasoltam, hogy ingyenes javíttatásért / cseréért kuncsorogjon náluk, hanem, hogy kérdezzen rá, tudnak-e gari időn túli javíttatásban segíteni? Van-e erre valamilyen "protokol" (vagy nagy ívben elhajítandó a cucc)?
" ... vagy ugyanolyan csapnivaló, mint volt."
Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van velük. Próbáld meg ugyanezt mondjuk a Sony-nál vagy a Technics-nél vagy bármelyik nagy(obb) márkánál.
Persze ehhez az kell, hogy tőlük vedd a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest