- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én - bár lehet kissé elfogult vagy (mivel nekem is van egy Motion+ -om), de - inkább Motion+ -t vennék a helyedben, mint Motion 300-at.
Szvsz. nagyon rossz az irány, amire a Soundcore rálépett. Az X-es széria kapufa, a 300-as pedig szvsz. drága, és tök felesleges bele az LDAC (hallani nem fogod hallani az előnyét - pláne 2db széles-sávú hangszórón, de cserébe odacsap az üzemidőnek).
#16241 mjani1172
H/K Onyx Studio 7?
60e körül elhozható, és biztos jobb, mint a Philips, bár ez sem igazán zenehallgatásra való. -
Motion+ sokunknak van,többeknek (köztük nekem is) már régóta.
Összehasonlítási alapom nincs,de a Motion+ nagyon jó hangszóró ennyi pénzért.Simán JBL Charge kategória (kiegyenlített hangzásban még jobb is,plusz AptX is van) csak sokkal jobb áron.
Szerintem eddig itt mindenki elégedett vele,engem 2 éve hibátlanul szolgál.
Az egyetlen negatívuma szerintem a burkolat anyaga/bevonata.
Az ujjlenyomatok és a por meglátszanak rajta és mivel kissé gumis így takarítani sem annyira egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest