- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Nessiel #14272 üzenetére
Milyen Árkategória? Játszik külföldi rendelés is?
Amazon.de
Tribit Xsound Go/Ugraded talán.
Tribit stormbox micro/Micro 2JBL Go 3 helyet konkurens márkától inkább a Sony XB13-at venném.
Evolveo Armor 02 ahogy a tag írta az is egy opció 5500 ft-ért nem rossz, bár EQ-val finomhangolni kell hogy az ízlésednek megfeleljen.
Nekem is 1 hete van ilyen, EQ nélkül nem igazán tetszik de EQ-val már simán vállalható. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Nessiel #14272 üzenetére
Az Evolveo Armor 02 szerintem kiválló JBL Go alternatíva, teljesítmény/hangerőben többet is nyújt, a hozzá adott madzaggal hozzá is köthető egy hàtizsákhoz (egy kulcstartó gyűrű is hasznàlható erre a célra). Akkumulátor üzemidőben legalább a Go 3 háromszorosát tudja. (közepes hangerőn legalább 20 óra.)
5500 Ft-ért most kiemelkedően best buy, a Tronsmart ugyanezt 10ezer Ft körül árulja.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest