- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
silver10 #14039 üzenetére
Én a Teardown videók alapján azt láttam a MBOOM PLus lehet a M Boom neodium mágnesét kapta meg. Aztán nem is kell csodálkozni miért nem olyan nagy durranás basszus terén.
Arra kíváncsi lennék a GO Play mágnese rámenne a MBOOM PLusra hogy mennyivel változna a hangzása...Lehet fél vagy 1 kg-val nehezebb lenne de a GO Play is 3,5 kg.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
Ellenben a GO+Play elég nagy hagyományos mágnest kapott.
Harman/Kardon Go+Play - Full disassembly...
Szóval nem is csoda a HK ennyire jól szerepel.Én azért örülnék ha egyszer jönne egy cég ami a HK Basszusát tudná reprodukálni.
nem is értem valahogy mindig minden kínába gyártotthangszórónak van valami gyerek betegsége.
(Már azt bánom tavaly nem vettem meg, volt egy Go+Play 40E forintért dobozzal együtt itt PH_n.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest