- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Speedy86 #12918 üzenetére
Igen, van egy nagyon pici alapzaja, de én csak akkor hallom, ha odadugom a fülem. Kb. 20 cm-től már semmit nem hallani belőle.
Ez a 37.38-as az "új" verzió. A "régit", - amilyen nekem is van - 36.38-ról 39.39-re lehetett frissíteni. Meg talán az újat is, vagyis most egyazon verzión kéne, hogy legyen mindkettő, de közben olvastam olyat, hogy akik ne tették fel rögtön, azok később már nem tudták. Szvsz. ez a 39.39 vissza lett vonva. Szerencsére én semmilyen anomáliát nem tapasztaltam eddig.
Az EQ-t jobb ha az ízlésedhez és - ahogy korábban írtam - a hangszóró helyzetéhez képest állítod be. De, ha gondolod, itt nézz szét (Полезное/ Инструкции → Рекомендуемые настройки Эквалайзера). Van pár Youtuber által "készített" EQ ki screenshot-olva.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest