- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
Szerintem egyiknek hangszórónak se tesz jót ha használod töltés közben. Főleg ha csak kizárolag akkumulátorrol működik.
Sajnos ilyenkor az akkut használja puffer tartályként, és ez hogy tölt és merül is egyben nem tesz jót neki.Talán olyan hangszóróknál nem gond ez, ahol a töltöre dugott teljesítmény jelentősen nagyobb. Harman Kardon Onyx széria, JBL Xtreme is erősebb kicsivel hálozatról.
Bár annyira nem drága hangszóró az hogy fél hangerőn ne bírja ki a zenehallgatást töltés alatt.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
A T6 Plus Upgraded Edition-ről valóban nincs ilyen információ, de anno a T6 Max-nál olvastam, hogy a gyártó szerint nyugodtan lehet használni töltés közben, viszont az akkumulátor élettartamának jobbat tesz, ha használaton kívül töltöd. Hogy ez így van-e a gyártó összes termékénél, az jó kérdés.
Mindenesetre valószínűleg nem azért fog szignifikánsan megrövidülni az üzemidő, mert egyszer-egyszer úgy alakul, hogy töltened kell használat közben. (Különben is még mindig az eszköz van érted, és nem fordítva. Mondom ezt úgy, hogy értem a jogos aggodalmad, én is nagyon vigyázok mindenemre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest