Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
"- PowerAmp-et használok, amivel minden hangszóróból ki lehet hozni a legjobbat"
+1 ...még egy Tronsmartból is
Nálam a T6 Plus Upgraded Editionnál is csodát művelt, az egyik haverom (sima T6 Plus tulaj) is csak néz, hogy ez meg, hogy...Más: apropó Tronsmart, tudom, hogy itt eretnekségnek számít a megemlítése,
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet 
Gondoltam, hogy jobb lesz az élmény, no de, hogy ennyivel....
Annyi hátránya van "csak" ennek a TWS funkciónak, hogy mivel a telóhoz "csak" az egyik hangszóró csatlakozik, ezért "csak" annak látom az akksi fogyasztását , a másikét nem..
Mondjuk ha egyformán vannak feltöltve akkor azért ki lehet matekozni -
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségem
Amúgy meg nem ez az első bt hangszóróm

...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek
) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Ne értsd félre, nem azért írom le a tapasztalataimat, hogy meg győzzelek, tudom, hogy nem kedveled a Tronsmart cuccokat
Csak eddig pozitív a benyomásom ezzel az UE-nal, így a flip5 -tel összeengedve meg pláne. Igaz, hogy kell dolgozni az EQ-val (nem is mindegy, hogy milyen) rendesen. Én pl. a hangolást azzal kezdem, hogy a samu telón az Adapt Sound-al eleve erősítem a magas, de van, hogy a magas és közép hangokat is, és ezután tolom rá a letöltött EQ-t! De eleinte még a samu teló EQ-ját is bevetettem, egyszerre két EQ-val dolgoztam
Tudom, hogy soha nem lesz olyan mint egy Motion+, Tribit Max Sound vagy Dockin stb. de egy kis (nagy) állítgatással/hangolással azért ott a fény az alagút végén, még ha ez a UE nem is fogja elérni soha
...de jó minőségű zenével etetve (inkább elektronikus, pláne mélyorientált) simán tartotta a lépést a flip5 -tel, sőt egy két muzsikánál sokkal de sokkal teltebb volt a hangja
Ezek után egy kicsit csodálkozom, hogy mennyire le van húzva itt a totyikban, mivel ok kicsit "melós" ez a cucc, de az itthon forgalmazott BT hangszórók között, nem győzőm hangsúlyozni, hogy "kategóriájában és ár/értékben", teljesen vállalható
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.
Mondjuk Alan Ross-nál ott járt
...van a YT-on egy videó, Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition vs. Anker Motion Plus and Flare 2
Sajnos gyenge az angolom, ha esetleg megnézed, légyszi írd már le, hogy mi a véleménye/tapasztalata az UE-ról, kíváncsi lennék...
Azt nagyjából leszűrtem, hogy a másik kettő jobb, de mégis mit mond az UE-ról?
Köszi
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
"Csak kopogás van, de mély zugása elmarad."
Na a Tronsmart-nál (pláne nálad a max-nál) ilyen gond nincs
Nemrég volt szerencsém a T6 Plus UE-t összehasonlítanom egy Flip-5 tel. Hát azt kell, hogy mondjam, nem igazán kell szégyenkeznie a fele annyiba kerülő Tronsmart-nak. Zömében elektronikus zenékkel tesztelve az UE mély, mély-közép tartományban simán lenyomta a Flip5-öt (pláne a kopogós basszusát ) viszont a magas hangoknál azért jócskán elmaradt, vagy inkább úgy mondanám, hogy másképp szól a magas tartományban
....de a legnagyobb meglepetést az UE térhatása (360°) okozta bizonyos poziciókban, pl. fal közelébe ha letettem, sokkal jobban betöltötte a teret mint a jbl
Viszont az UE ellentétesen elhelyezett hangszóróinak a hátránya, hogy a Flip5 egy adott helyre koncentráltabb/ütősebb hangot tud irányítani.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az UE-t EQ-val + adapt sound-al használtam (tronsmartnál alapvető
) míg a flip5-nél ezeket azért nem vettem igénybe, mivel azt vettem észre, hogy inkább csak ront rajta
(..ja, amúgy a 3D beállítást EQ -tam szanaszét, és amit garantáltan nem fogsz elhinni, hogy egy Tronsmart-nal a mély hangokat kellett erősítenem
....és egész jó lett
Konklúzió: a dupla annyiba kerülő flip5 elsőre dinamikusabb és jóval több magashanggal operál, míg az Upgraded Edition-nál kicsit bűvészkedni kell beállításokkal, és az EQ nélkülözhetetlen ha komolyabb hangzást szeretnék elérni, de megéri. A 360° meg kárpótól a jbl éles magas frekvenciájával szemben, (mondjuk amúgy is jobban preferálom a mélyorientált hangzást..)
A lényeg, hogy a T6 Plus után a flip5 tel való összevetés is egyre jobban megerősít, hogy "ár/értékben" ez egy kimondottan jó BT hangszóró
(viszont EQ nélkül nem biztos, hogy ugyanez lenne a véleményem

-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Atyaég, az a 3D tényleg borzalmas

Hát nálam azért ennyire nem rossz a helyzet, simán tudom hallgatni a 3D-t, na persze EQ-val kicsit mély irányba tolva
Ettől függetlenül én sem szeretem ezt a 3D-t. Alapértelmezett beállításon, a telón Adapt Sound erősítés + EQ, na így már tűrhető.Azt vettük észre itt Upgraded Edition-nál, hogy nagyon nem mindegy a zene minősége, a T6 Plus nem válogat ennyire cserébe nem is szól olyan jól.
Ez az Evolveo tényleg jónak tűnik, legalábbis így videón keresztül....

-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Na igen, az ilyen ázsia center-es szutykoktól tényleg bármi..
Mondjuk azzal nyugtatom magam, hogy az UE árfekvésében az itthoni felhozatal borzalmas, majdnem azt mondom, hogy már-már kiemelkedő az UE ár/értéke
(18 000. - 22 000.- ft.)
Nemrég a Médiaban volt szerencsém kipróbálni a kínálatot (PEAQ, Energy Sistem, Savio, LG PL2 XBOOM, stb)...siralmas.
A Sony SRS-XB23G az első amire azt mondtam, hogy ez talán hasonló mint a Tronsmart UE, de nekem nem volt elég mély a hangzása
, az anyaghasználat és a dizájn meg csapnivaló, gagyi hatású, mindez 30 000-ért 
Az értékelhetőbbek meg már árban a duplája az UE-nak. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Zömében csak háttérzajnak használom (online rádió, pendrive) konyha, műhely, udvar, stb. néha azért kicsit meghajtva, szerintem erre a célra teljesen megfelel. Azért az itthon kapható BT hagszórók közül kategóriájában és ár/értékben nem rossz vétel.
Ennél az UE-nál nem mondanám, hogy annyira gyatra a magas, egy jó minőségű zenével etetve 3D-nél rátolt EQ-val felkaptam a fejem, inkább csak a csipogók hiányoztak.
De persze ez szubjektív, pláne, hogy nekem kimondottan tetszik a basszus orientált mély tónus.
-
francz'70
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Bár már megkaptad a választ, csak megerősíteni tudom, (én is kutakodtam) igen lehet. Nekem is van egy ilyen Tronsmart T6 Plus UE, ha tehetem szinte mindig PC-ről töltöm,( habár így rohadt lassan tölt) szerintem jobban kíméli akksit. Néha ha szorított az idő, akkor egy 2 amperes töltőfejjel használtam, tény, hogy gyorsan feltöltötte, de kicsit ijesztő volt, hogy mennyire felforrósodott a töltőfej.
carl18 #12654
De gonosz
Azért ez az Upgraded Edition nem olyan rossz, sőt... persze vannak korlátai, inkább a fiatalos, mai trendnek megfelelő muzsikákhoz, és a nem vájtfülüeknek ez cucc teljesen rendben van. Egy tűrhető EQ -val egész jó dolgokat kilehet belőle hozni
Az egyik ismerősömnek van egy T6 Plus, összehasonlítottuk a én Upgraded Editionommal, hát van különbség! Az UE sokkal tisztábban szól (kicsit több a magas is) a basszusok kicsit ütősebbek nem annyira tompák mint a T6 Plus-ban. Összességében nem ordító a különbség, de hallható, nem kicsit, és persze az előnyére. (pedig eleinte a T6 Plus-t akartam, de egy kis kutakodás után inkább az UE-t választottam, jó döntés volt..)<Adamsky> #12655
Nincs gond a minimum hangerővel, csak akkor ha a hangszórón feltekerem a hangerőt max-ra és a telón hangosítok
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontó
és két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejét
amúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igazából nekem jó így, csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi van, honnan tudom, de ezek szerint akkor "sehonnan". Köszi az infót
Amúgy Samsung S8+ és Note10+ telefonokat használok (attól függ, hogy bent vagy kint vagyok) egy Tronsmart T6 Plus UE hangszóróval. Mind a két telónál a fejlesztőibe csak kikapcsolni tudom az abszolút hangerőt, akkor úgy néz ki bevan kapcsolva? Csak mert ennek ellenére még külön tudom a hagszórót a saját hangerő szabályozójával vezérelni
-
francz'70
senior tag
Lehet kicsit láma a kérdés, de ha mindkét BT eszközön (hangszóró és pl. telefon) külön vezérelhető a hangerő, akkor honnan tudom, hogy hány százalékon hallgatom, melyik eszköz beállítása a releváns?
A hangszóróba bedugott pendrive esetén, ugye egyértelmű, de ebben az esetben...? -
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Tényleg nem volt drága, (mondjuk ez nézőpont kérdése) de eléggé megkedveltem ahhoz, hogy idő előtt galyra vágjam

Amúgy tényleg jó kis cucc, kellemesen csalódtam. Igaz, hogy a telón kicsit bűvészkedni kellett az EQ val (a gyári nem is volt elég, S8+/ Note10+) és az Adapt Sound-on is állítottam, így már egész jól szól, ár/értékben, minőségben szerintem rendben van!
Az viszont itt is igaz, mint a legtöbb bluetooth hangszórónál, hogy nem mindegy mivel etetjük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár visszaolvasva a topikot, a Tronsmart nem egy ajánlott márka, ez a T6 Plus Upgrade Edition nekem eddig tetszik....
-
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Sziasztok!
Van egy Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition hangszóróm és sehol nem találok róla olyan infót, hogy töltés alatt használható-e? Nem merem ilyenkor használni, félek tőle, hogy kinyiffantom az akksit! Van valakinek valami infója ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet