Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.
A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok
#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GTA VI
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Asus Zenbook 13 laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest