Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Lehet figyelmetlenül olvastam a review-kat (nagy valószínűséggel, igen, mert csat átfutottam őket), de én sehol sem láttam azt leírva, hogy "el lenne tolva" a hangja. Inkább mindenhol elismerően nyilatkoztak arról, hogy méretéhez képest van benne "akarat". Itt - igaz messze nem ideális körülmények között, de - bele is tudsz hallgatni (van itt magas)
Az Xsound Go is ilyen. Nyilván 1db szélessávú hangszóró van benne, szóval sose fog úgy szólni, mint (gondolom) a Soundcore Motion+ a dome magassugárzóival (de az ugye egy megint más liga)." ... jelző hang egy hangalámondás ... "
Ez nálam tuti nem lenne deal breaker. Olyannyira nem az, hogy a mostani bt fülesem is kínaiul kvargyog, cserébe kb. 30% volt olcsóbb, mint az "nemzetközi" verzió.
Egyébként az Edifier pont, hogy angolul beszél, szemben a Mi Speaker-el, amiből gondolom csak a "US" verzió (pont amit link-eltél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fegyverbe! - Ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Autós topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- 3D nyomtatás
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest