Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Alapvetően kábellel van a netre kötve A tv, van mellette egy xbox de az ki van kapcsolva. Az érdekes az hogy a kis jbl hangszórón meg jó a kapcsolat a tv-vel, valami a bose szoftverében lehet a bibi úgy vélem, de mobileszközökön meg jó! Valami szinkronizáció hiba lesz ez, de újabb lg tv-n is ugyanez van a tesómnál. Azt viszon észrevettem, hogy ha yt-on visszatekerem a videót akkor nagyobb a szinkron bár úgy sem az igazi. Érdekes ez nagyon de sztem a tv-ben nem olyan fejlett a bt, vagy nem amiatt lehet mert a tv nem 5.0 bt hanem csak 4.1-2? Tudom visszafelé is kompatibilis, de lehet mert gagyibb a tv-ben a bt modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest