- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8236 üzenetére
Csak nem zavarlak? Még is mivel ?...
Amúgy az a Vifa amit vettél az már valóban jól szólhatMondjuk nem olcsó de a minőséget általában meg kell fizetni.
(#8237) <Adamsky>
Hát a minőséget meg kell fizetni, tudtommal a Vifa elég komolyan oda tette magát. Oluv nagyon dicséri mindegyik termékét, persze tény valóban jobban megérheti egy otthoni hifi hangrendszer.
Én Tegnap a Sony LBT-709 Hifim után kicsit a Dockinon is hallgattam ugyan azt a zenét jack-en keresztül. És Hihetetlen mennyire dinamikusan képes kiadni magából a hangokat a Dockin.
Méretéhez képest valóban képes vagyok meglepődni milyen hangok jönnek ki a Dockinból.Ha már elértünk más irányban is, én ezt használom otthon. Filmnézés,zenehallgatás terén maximálisan kiszolgál.
De igy hogy van rendes Hangrendszer itthon, mondhatom a bluetooth hangszóró inkább akkor jön jól mikor jön a jó idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest