Új hozzászólás Aktív témák

• nemethbalazs

tag

Sziasztok! A fórumnak köszönhetően, lassan egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy Soundcore Motion + hangszórónak, megosztanám a tapasztalataimat, hátha valakinek segít a döntésben.
    Mielőtt bármit is írnék, megjegyezném, hogy van itthon jó hangcucc dögivel. Denon PMA erősítő Tannoy hangfalakkal, Denon AVC-A11SR Wharfadale PI-30 hangkeltőkkel, stb.
    Ha röviden kellene jellemeznem a hangszórót, a zseniális szó jut eszembe.
    Ekkora méretben ilyen hangot ritkán hallani. Sokan mondjátok, kevés a basszusa a Motion+ -nak. Ez nem feltétlen igaz, van mély hangja bőven, csak nincs eltúlozva (nincs puffogás, böfögés). Pontos, testes, szép mély hangok jönnek ki belőle. De az igazi erőssége a közép és magas tartomány. Igazi sztereó hatása van, az ének hangoknak ereje van gyönyörűen szólnak, a gitáron hallatszik a húr rezgése, pendülése, a cinek tiszták pontosak. Mindez kompakt méretben, vízálló dobozban, fél hangerőn több mint 15 óra zenehallgatással. Udvaron, műhelyben használom főként, nagyon meg vagyok elégedve vele. Végre egy kis méretű hangszóró, amin nem csak a túl masterelt aktuális diszkó zenék hallgathatóak, hanem öröm meghallgatni rajta jazz zenéket, akusztikus műveket, elektromos szintis zenéket és az elmúlt evtizedek slágereit egyaránt. Egy Doss Soundbox XL-el tudtuk összehasonlítani, szerintem nem egy kategória a két hangfal. Igaz árban sem. Akciósan 74 Eur volt, minden centjét megérte egyenlőre. Bocsi ha túl hosszú lett az írás :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés