Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
válasz
Ati1979
üzenetére
bocsánat, nem írtam, TV 2.0 _bluetooth_ verziójával hasonlítottam - és úgy már nagyon is idetartozik
.Azteeek (8170), nem hordozható hangfalat akarok venni
. Bluetooth hangfalat akarok venni. Ezért is gugliztam "milyen bluetooth hangszórót vegyek"-re, ezért vagyok a "Bluetooth
hangszórók" topicban
.
Ahogy november-decemberben beleolvastam, többen bizonygatták itt, hogy nem a méret a lényeg, ha megfizeti az ember, kis hangszóró is tud csodákat - hát, fülelek akkor
. (meg nyilván, hogy a vifa más kategória, árban is, de 3-szor nem jobb, mint a harmadannyiba kerülő, csak 10%-kal)
De számomra ezek a HK-k még teljesítik a "hordozható" kritériumát - JBL-ből láttam akkorát a MM-ban, ami már inkább "cipelhető" vagy "cibálható"
, na olyat már nem akarok; vagy a jelenlegim, ami azért nem hordozható, mert áramra kell kötni + össze kell kábelezni. Olyan kell, amit megfogok és viszek & leteszem és szól; az nem feltétel, hogy a zsebembe beférjen
.rizso (8181), huh, ez azért még egy 20-assal több, de köszönöm a tippet, megfontolom

Lami66 (8169), ez tök jó infó, köszönöm szépen!
ribarszki (81174) ez nagyon üt, vinnyogva röhögök
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
. Bluetooth hangfalat akarok venni. Ezért is gugliztam "milyen bluetooth hangszórót vegyek"-re, ezért vagyok a "Bluetooth
. (meg nyilván, hogy a vifa más kategória, árban is, de 3-szor nem jobb, mint a harmadannyiba kerülő, csak 10%-kal)