- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati1979 #7618 üzenetére
Ez ilyen, természetesen nem szar cucc egyik sem, csak ha tényleg mindegy a választás (mert vagy tele vagy pénzzel mint kutya bolhával, vagy pedig a tervezett használat idejére leosztva nem sok) vidd azt ami megfelelőbb számodra.
Ugye ez BT hangszórós topik, amit az idejárók leginkább a hordozható BT cuccoknak tekintenek, nekem a Copenhagen a "nagyritkán" hordozható kategóriába került. A kedvenc hangkeltőm itthon még mindig az Edifier R1850DB. BT, Optika, Drót és olyan tiszta meleg mélyeket és közepeket paszíroz ki magából, hogy az tiszta gyönyör:A nappali házimozi cuccot egy Fidelio E6-tal oldottam meg, nincs vele bajom, de igazából az én tartalomfogyasztási szokásaim az utóbbi időben változtak, bőven elég lenne egy Edifier R2000 is oda.
Bár az is tény (és emiatt talán nem elrugaszkodott ebben a topikban sem) hogy ugye a szatellit hangszórók úgy vannak megoldva, hogy saját beépített akkumulátorral rendelkeznek, így különálló hordozható BT cuccnak tekinthetők (a párom rendszeresen lekapja valamelyik oldal tetejéről, és pl. egy vasalás vagy ruha hajtogatás közben azon keresztül hallgat zenét. Kvázi a komplett rendszer működik egy Fidelio E6 bt eszközként, de ha akarod a két szatellit akár külön forrásról is szólhat (E6 Right és Left ).A vifát csak én használom, mert ahol szól ott csak én szoktam többnyire tartózkodni, plusz a párom szerint nehéz mint a dög és lusta az emeletről lehozni még akkor is ha az szerinte is jobban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest