- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7604 üzenetére
En is vivodtam a ketto kozott. Az nyilvanvalo, hogy az olso jobb, de nekem sajnos a merete miatt mar nem johetett szamitasba. Az ara nem sokkal tobb ha jol emlekszem 30 ezerrel ami ebben a kategoriaban elhanyagolhato szinte. Egyebkent en altalaban alacsony es kozepes hangeron a hatterzenere hasznalom. Meg a tvhez is hozza volt kotve aux al. Ugyanaz az a preciz reszletes kisse lagy erolkodes nelkuli hangzas van mindkettonel, csak ahogy mondod a helsinkibol hianyzik az az atuto ero ami a nagyobb testverekbol. Szerintem az is nagyon szamit milyen zenet hallgatsz rajta.
Nyilvan nekem nem volt lehetosegem egymas mellett tesztelni ezeket tehat annyira nem relevans a velemenyem.
En amugy tudom hogy oluvnak is ezert nem annyira tetszik. Nyilvan az oslo a favorit, es ez nyilvanvaloan igaz is.
A hangminosegben en nem erzetem akkora kulonbseget. Inkabb a merete miatt eroteljesebben szol. Ahol latvanyos a hangminoseg romlas az a Reykjavik meg a City.
Nyilvan ezek joval kisebbek szoval nem csoda.
Meg ott mar kisporoltak a late night modot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest