Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Recsegett az XB31-em egyik oldala, nem javították ezért visszakaptam az árát (35k). Rendeltem gyorsan egy XB41-et fehérben, ami nem nagyon tetszik, de elég jó áron van (40,3k). Mit érdemes még megnézni ebben a kategóriában, mondjuk 45-ig? Fontos hogy vízálló legyen, és microUSB-ről is tölthető.
Egyelőre ezeket néztem még:
JBL Flip 5 (40k), Charge 3 (40k), Sony XB32 (32k),Persze vehetek újra XB31-et, ami most 40 rugó, szóval nem éri meg, a Charge 4 pedig 49, az jóval több mint amennyit szánnék rá. Vagy nyeljem be hogy fehér az XB41 és legyek vele boldog mert nem rossz?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest