Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Airness23 #6933 üzenetére
JBL-nél a márkát fizeted meg, az alsó kategóriás cuccaik nem túl jók, én nem ajánlom, teszteken a JBL-ek mindig a vert mezőnyben vannak saját kategóriájukban. A Blitzwolf kínai csodát pedig még annyira se ajánlanám, mint a JBL-t, adatbázisban hallgasd össze a DOSS Soundbox XL-lel, a BW fátyolos dobozhangú, a DOSS meg természetes, tiszta hangzás, szerintem elég nagy a különbség köztük, ár meg kb. ugyanannyi, hordozhatónak egyik se hordozható, akkor meg mi szólna a BW mellett? Azért mert dicsérik a kínai cuccokat tesztelő oldalakon, ahol jutalékot kapnak az eladások után? Ez nekem nem lenne elég. Egyébként az Anker Soundcore Motion+ is benne van az adatbázisban, most hallgattam össze a DOSS-sal, hmmm...nekem nem jön be az Anker, a DOSS sokkal kellemesebb, tisztább hangzású. Lehet, hogy az EQ mókolással jobb lenne az Anker, ki tudja. A 20 ezer forintos kategóriában a DOSS-nak nemigen van vetélytársa hangminőségben, az van bajban, aki hordozható cuccot akar, mert ezt nem lehet bevágni a táskába, ahhoz túl nagy és nehéz. Lakásba tökéletes (ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest