Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Grande Ale #6665 üzenetére
Ebben az árkategóriában (50-60e) szerintem toronymagasan a legjobb: Denon Envaya DSB-250. Nézd meg (fülhallgatóval) ezt a videót. Más ligában játszik, mint egy JBL. Tudom, hogy az népszerű a fiatalok közt, de én akkor sem vennék olyat. Sony-t venni se jutna soha eszembe. A Denon hangja kimagasló, kompakt, hordozható. Nekem egy DOSS Soundbox XL van, ami jóval olcsóbb (20e), nem is annyira kompakt, nehéz, és abszolut meg vagyok vele elégedve, de ha most vennék és rászánnám az a 60 rugót (ez kérdés), akkor én biztosan Denon-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest