Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ebben az árkategóriában (50-60e) szerintem toronymagasan a legjobb: Denon Envaya DSB-250. Nézd meg (fülhallgatóval) ezt a videót. Más ligában játszik, mint egy JBL. Tudom, hogy az népszerű a fiatalok közt, de én akkor sem vennék olyat. Sony-t venni se jutna soha eszembe. A Denon hangja kimagasló, kompakt, hordozható. Nekem egy DOSS Soundbox XL van, ami jóval olcsóbb (20e), nem is annyira kompakt, nehéz, és abszolut meg vagyok vele elégedve, de ha most vennék és rászánnám az a 60 rugót (ez kérdés), akkor én biztosan Denon-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest