Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #5903 üzenetére
+1 Én is arra tippeltem volna hogy egy hibás darabot fogott ki. Vagy csak szimplán neki magasabb az elvárása.
De lehetséges szimplán neki nem hozta azt amit elvárt tőle, bár a Dossban Aktív mélynyomó van szóval biztos hogy mélyebre megy mint a Bitwolf f4 vagy micsoda már.
Nem rég írta itt valaki hogy van neki onbeat 500 is és azt lenyomja. De egy 2 Kg-os hangszórótól nem is szabad házi mozi hangzást elvárni. Egy komolyabb hifit nem tud kiváltani de nem is ez a célja hanem a hordozhatóság.De nem tetszhet mindenkinek minden
Attól függetlenül még a Doss egy jó ár-érték arányú hangszóró.
Oluv nagyon dicsérte pedig ö elég kritikus szemmel nézi ezeket a bluetooth hangszórókat.
A Dockin D fine-t is szidta már valaki amazon véleményeknél mikor utána néztem.Valakinek a Dockin/Doss se nyújt kellő élvezetet, egyeseknek meg a JBL GO is brutál hangzás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest