- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Pont ezért választottam, hogy kelljen csak valami okos eszközre hagyatkoznom ha megszeretném szólaltatni. Ha kell rádugok pendrive- ot, ha kell rádiót hallgatok. Közben megérkezett, első benyomásaim pozitívak.Valóban nem picike darab, de egy hátizsákban simán elfér. minőségi darabnak látszik elsőre, gumírozott házzal. Nem vagyok egy vájtfülű, és eddig ilyen tipusú hanfalakban a saját Divoomomon kívül egy JBL Charge 3- at hallottam csak. A Divoomhoz képest elsőre talán nincs olyan karakán basszus, olyan "kellemesen"szól számomra. Mindenből van ami kell, de semmi gyomorforgató. Hangerőben simán megveri, szerintem majd duplája lehet. Szerintem játszani kellene a hangszabályzókkal a lejátszó eszközön, akkor lehet mást mondanék. Amikor a Jbl- t hallgattam, az számomra egy basszus puffogás volt, de lehet másnak az tetszik. Doss- t és Dockin-t nem hallottam még, lehet ezek megverik hangzásban és hangerőben is, de számomra ez is hangos. Van benne egy kupon, ami ha rendelek egy másik ugyanilyen hangfalat akkor annak az árából 50 euro lejön, és ugye ezt lehet sztereoban hallgatni TWS funkcióval. Azt gondolom így már akar egy félnormális házibulit is le lehetne vezényelni :-) . 30 ezer pénz volt, 3 év garival. Ha megtetszik és él még az akció a másik darabra akkor lehet veszek még egy darabot, így szinte semmi vezetékkel lehet kiépíteni egy sztereó rendszert nagy relatíve nagy hangerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Revolut
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest