Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Pont ezért választottam, hogy kelljen csak valami okos eszközre hagyatkoznom ha megszeretném szólaltatni. Ha kell rádugok pendrive- ot, ha kell rádiót hallgatok. Közben megérkezett, első benyomásaim pozitívak.Valóban nem picike darab, de egy hátizsákban simán elfér. minőségi darabnak látszik elsőre, gumírozott házzal. Nem vagyok egy vájtfülű, és eddig ilyen tipusú hanfalakban a saját Divoomomon kívül egy JBL Charge 3- at hallottam csak. A Divoomhoz képest elsőre talán nincs olyan karakán basszus, olyan "kellemesen"szól számomra. Mindenből van ami kell, de semmi gyomorforgató. Hangerőben simán megveri, szerintem majd duplája lehet. Szerintem játszani kellene a hangszabályzókkal a lejátszó eszközön, akkor lehet mást mondanék. Amikor a Jbl- t hallgattam, az számomra egy basszus puffogás volt, de lehet másnak az tetszik. Doss- t és Dockin-t nem hallottam még, lehet ezek megverik hangzásban és hangerőben is, de számomra ez is hangos. Van benne egy kupon, ami ha rendelek egy másik ugyanilyen hangfalat akkor annak az árából 50 euro lejön, és ugye ezt lehet sztereoban hallgatni TWS funkcióval. Azt gondolom így már akar egy félnormális házibulit is le lehetne vezényelni :-) . 30 ezer pénz volt, 3 év garival. Ha megtetszik és él még az akció a másik darabra akkor lehet veszek még egy darabot, így szinte semmi vezetékkel lehet kiépíteni egy sztereó rendszert nagy relatíve nagy hangerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest