- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
Greg-77 #4968 üzenetére
Egyébként dettó így voltam, hogy elsőre xb40-et akartam, bementem a Mediába és dobozhangot hallottam (ráadásul több teszten is ezt emlegetik), aztán xb30 lett belőle, annál meg nincs dobozhang, és elégedetten nyugtáztam, milyen jól szól. Ráadásul az alzánál volt egy ideig 22-ért, most átlagban kifutó áron 30e. Charge 3-nál szerintem bőven jobb, kisebb hangerőn is több a baszus, továbbá nagy hangerőn nem tűnnek el a basszusok, mint annál, ráadásul olcsóbb, tovább bírja az akksija, és a fények is jópofák tudnak lenni. Ami a legfontosabb, nem torzít. Ledek nélkül nálam kb 15-18 órát bír. Ráadásul powerbankkel is tölthető egy ilyen kábellel.
Az XB41 is nagyon fain, igaz azt jövőre éri megvenni majd féláron.
Ráadásul ha 2 xb30-at összepározol, az brutál. (mármint bluetooth hangszórókat figyelembe véve)
Az XB30-at hallgasd meg mindenképp, rengeteget végigpróbáltam, kategóriájában tényleg az a legjobb.
A füleimnek persze a Harman lenne a legideálisabb,de az 3x ennyibe kerül, nem cseppálló, és az akksija vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest