Hirdetés
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
joergie #4567 üzenetére
Van útban egy vasbeton fal is. Nem vagyok jártas a Bt használat tekintetében, most olvastam olyanokat, hogy a Bt 4.0 már tudja az "elméleti" 100m-es maximumot is. Aztán olyanokat, hogy ez a Bt osztályozásától függ, a Class 2 csak 10 métert tud, míg a Class 3 100-at is (elméletben). 10 méter semmiképp sem lenne elég.
A kérdés: ha a notim-ba veszek egy minimum Bt 4.0-ás, vagy/és Class 3-as USB-s adó-vevőt, akkor azzal ugye maximálni tudom a hatótávot. Tehát az "adótól" fog függeni a jelerősség. A vevő (a hangszóró) ott játszik, hogy pl. gyengébb jelerősség esetén még mennyire képes fogni a jelet. És persze, hogy kompatibilis e egyáltalán a sugárzott Class 3-as jellel? Tehát ezeknek a specifikációknak érdemes utánanézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest