Hirdetés
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Viktor77 #4514 üzenetére
Na!
Hazaértem
Moziba voltunk.. Na de válaszolok én is.
Nekem egy Tronsmart T6-os van már január óta nálam, és használtam elég sokat és jól bírja a stapát.
Szerintem ebbe az árba nem igazán van sok konkurencia, a A Trons megát meg még nem hallottam,de oluv szerint nem a legjobb a hangja de visszont +10 decibelel több a basszus.Egyik forumtárs válaszolt és hogy házi praktikával megoldható a torzítás gond.
Nekem a T6-os közepes és 70% hangerőn valóban jó szolgálja a dolgát
Szerintem megérte az árát, + az Equalizer telefonról belőve sokat változtathat a hangképen ha véletlen nem tetszik.
Sokat számít milyen a zene, meg stb. Egyetlen gondom hogy a basszus sokat torzít, főleg nagyobb hangerőn.
Teljes hangerőn bizonyos zenéknél valahogy a bass torzítása miatt nem a legjobb a zenei élmény.De a hangja amúgy valóba tiszta és élvezhető,
Eustockon a legolcsóbb onnan érdemes venni. Amúgy ilyen áron ezek a hangszórók egész jó vételek, sajnos a JBL majd nem hasonló áron adja a legkisebb 3 wattos Cincogóját a Go-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest