- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Viktor77 #4514 üzenetére
Na!
Hazaértem
Moziba voltunk.. Na de válaszolok én is.
Nekem egy Tronsmart T6-os van már január óta nálam, és használtam elég sokat és jól bírja a stapát.
Szerintem ebbe az árba nem igazán van sok konkurencia, a A Trons megát meg még nem hallottam,de oluv szerint nem a legjobb a hangja de visszont +10 decibelel több a basszus.Egyik forumtárs válaszolt és hogy házi praktikával megoldható a torzítás gond.
Nekem a T6-os közepes és 70% hangerőn valóban jó szolgálja a dolgát
Szerintem megérte az árát, + az Equalizer telefonról belőve sokat változtathat a hangképen ha véletlen nem tetszik.
Sokat számít milyen a zene, meg stb. Egyetlen gondom hogy a basszus sokat torzít, főleg nagyobb hangerőn.
Teljes hangerőn bizonyos zenéknél valahogy a bass torzítása miatt nem a legjobb a zenei élmény.De a hangja amúgy valóba tiszta és élvezhető,
Eustockon a legolcsóbb onnan érdemes venni. Amúgy ilyen áron ezek a hangszórók egész jó vételek, sajnos a JBL majd nem hasonló áron adja a legkisebb 3 wattos Cincogóját a Go-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest